Films, Series & TV

Vierde seizoen 'Stranger Things' verschijnt volgende zomer op Netflix

foto: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Vierde seizoen 'Stranger Things' verschijnt volgende zomer op Netflix

Fans van Stranger Things zullen nog even geduld moeten hebben. Het vierde seizoen van de langverwachte hitserie zal pas volgende zomer online komen. Dit heeft de streamingdienst zaterdag bekendgemaakt, op de internationale fandag voor de sciencefictionserie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Twee jaar wachten

Het is nog niet bekend welke datum Stranger Things op Netflix verschijnt. Liefhebbers van de serie wachten al ruim twee jaar op het nieuwe seizoen. Door de coronapandemie hebben de opnames een flinke vertraging opgelopen.

Cast

Hoofdpersonages Eleven (Millie Bobby Brown), Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin), Will (Noah Schnapp), Joyce (Winona Ryder) en Jim (David Harbour) zullen allemaal terugkeren in het nieuwe seizoen. Verder zijn nieuwe namen als Regina Ting Chen (Queen of the South) en Grace Van Dien (The Village) aan de cast toegevoegd.

Over de serie

Stranger Things verscheen in 2016 op Netflix en is sindsdien een van de best bekeken titels van de streamingdienst. De sciencefictionhit speelt zich af in de jaren '80 en gaat over een groep tieners die in aanraking komt met bovennatuurlijke krachten.

Ster advertentie
Ster advertentie