Films, Series & TV

Nieuw seizoen van 'Stranger Things' krijgt maar liefst 8 nieuwe castleden

foto: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Nieuw seizoen van 'Stranger Things' krijgt maar liefst 8 nieuwe castleden

De cast van de hitserie Stranger Things is momenteel volop bezig met het draaien van seizoen vier. Beetje bij beetje krijgen we steeds meer te weten over het nieuwe seizoen. Via social media werd bekend dat de serie er maar liefst acht nieuwe castleden bij heeft gekregen.

De nieuwe acteurs zijn geen onbekenden. Onder anderen Robert Englund krijgt een rol in de serie. Hem kun je kennen van zijn rol als Freddy Krueger in A Nightmare on Elm Street. In Stranger Things zal hij de rol spelen van Victor Creel, een man die in de jaren vijftig in een psychiatrisch ziekenhuis werd opgenomen voor een verschrikkelijke moord. Klinkt spannend!

Acteurs

Jamie Campbell Bower, bekend van zijn hoofdrol in The Mortal Instruments: City of Bones, Eduardo Franco, Sherman Augustus, Mason Dye, Nikola Djuricko, Joseph Quinn en Tom Wlaschiha gaan je allemaal terugzien in het nieuwe seizoen. Deze keer speelt de serie zich niet alleen af in het dorpje Hawkins, maar ook voor een deel in Rusland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Seizoen 4

Het is nog niet bekend wanneer de serie op Netflix staat. De opnames worden naar verwachting in de eerste maanden van 2021 afgerond. Het is ook nog niet bekend of er een vijfde seizoen aankomt. Er werd al wel bekendgemaakt dat Hopper terugkeert na zijn tragische einde in seizoen 3.

Ster advertentie
Ster advertentie