Films, Series & TV

Nieuw seizoen 'Vier Handen Op Eén Buik' begint weer

foto: Facebook: NPO 3
  1. Newschevron right
  2. Nieuw seizoen 'Vier Handen Op Eén Buik' begint weer

Het televisieprogramma Vier Handen Op Eén Buik is terug. In dit seizoen zullen onder anderen Nienke Plas, Monica Geuze en Toprak Yalciner jonge aanstaande moeders begeleiden tijdens de zwangerschap, de bevalling en na de geboorte. Het programma wordt elke dinsdag om 20:25 uur uitgezonden op NPO 3.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Romy
In de eerste aflevering, die vanavond op televisie komt, helpt actrice Isa Hoes de 16-jarige Romy. De aanstaande moeder ziet haar kindje als een wonderbaby, omdat ze eigenlijk zelf nooit wilde leven.

Blessing

In Start met Fernando vertelde Romy over haar moederschap. "In het begin was mijn moeder een beetje boos, maar toen zij zag hoe volwassen ik ermee omging draaide ze wel bij. Nu is ze gewoon een hele blije oma." Romy's zwangerschap verliep overigens niet helemaal makkelijk. Na tien weken hoorde zij dat haar zoontje een open buikwandbreuk bleek te hebben. "Het voelt alsof het jouw schuld is dat je baby zoiets heeft, ook al kan je er niks aan doen." Het was een spannende en heftige tijd, maar gelukkig maakt haar baby het nu heel goed. "Het is voor mij een hele grote blessing geweest, want ik heb nu echt een doel in mijn leven."

Romy werd moeder toen ze 16 was, hoe dat is vertelt ze in Start!

Ster advertentie
Ster advertentie