Films, Series & TV

Opnames seizoen 3 van 'The Witcher' tijdelijk stopgezet vanwege coronabesmetting

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Opnames seizoen 3 van 'The Witcher' tijdelijk stopgezet vanwege coronabesmetting

Fans van The Witcher moeten nog even geduld hebben op seizoen 3 van de populaire Netflix-serie. De opnames van het nieuwe seizoen zijn namelijk stilgelegd vanwege één of meerdere coronabesmettingen, zo meldt The Hollywood Reporter.

Henry Cavill besmet?

De entertainmentwebsite meldt het nieuws nadat er op het internet geruchten rondgingen dat hoofdrolspeler Henry Cavill onlangs positief testte op het coronavirus. In een statement heeft Netflix laten weten dat "de opnames tijdelijk zijn stopgezet en weer hervat zullen worden zodra het veilig genoeg is daarvoor". Het is niet bevestigd of Henry Cavill daadwerkelijk besmet is met het virus.

Eerder stilgelegd

Het is niet de eerste keer dat de opnames van The Witcher zijn stilgelegd vanwege corona. Zo werd de productie van seizoen twee in 2020 ook al stopgezet, waardoor het seizoen ruim een jaar later dan gepland werd uitgebracht

Genoeg om naar uit te kijken

Een releasedatum voor seizoen drie van The Witcher is nog niet bekend, maar fans hebben nog genoeg om naar uit te kijken. Zo werd vorig jaar bekend dat Netflix van plan is om nog meer films en series te maken binnen het universum van de fantasiereeks, waaronder de prequel The Witcher: Blood Origin.

Ster advertentie
Ster advertentie