Films, Series & TV

Seizoen drie van 'The Witcher' komt mogelijk sneller dan verwacht

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Seizoen drie van 'The Witcher' komt mogelijk sneller dan verwacht

Seizoen twee van The Witcher is nog niet eens uit, maar dat weerhoudt de makers van de Netflix Original er niet van om alvast vooruit te werken. Uit documenten in handen van Redanian Intelligence blijkt namelijk dat seizoen drie begin volgend jaar al in productie gaat.

Mysterious Monsters

Veel details zijn er uiteraard nog niet over seizoen drie, maar Redanian Intelligence meldt dat er nieuwe schrijvers werken aan het script en dat het wordt opgenomen in een andere studio dan seizoen twee. Scriptschrijvers begonnen afgelopen zomer al te werken aan het seizoen, zo bleek uit een tweet van een van de schrijvers. Daarnaast draagt het seizoen de werktitel "Mysterious Monsters".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer van The Witcher

Het valt te hopen dat seizoen 3 ergens volgend jaar op Netflix verschijnt. Het tweede seizoen wordt op 17 december uitgebracht en volgt ruim twee jaar na de release van het eerste seizoen. Vanwege de coronacrisis liepen de opnames namelijk vertraging op. Als zoethoudertje kregen fans afgelopen zomer in ieder geval de animatiefilm Nightmare of the Wolf. Daarnaast is Netflix ook van plan om nog meer films en series te maken binnen het universum van de fantasiereeks, waaronder de serie The Witcher: Blood Origin. Fans hebben dus genoeg om naar uit te kijken!

Ster advertentie
Ster advertentie