Films, Series & TV

Halle Berry (55) is fitter dan ooit als MMA-vechter in nieuwe Netflix-film 'Bruised'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Halle Berry (55) is fitter dan ooit als MMA-vechter in nieuwe Netflix-film 'Bruised'

Halle Berry mag dan misschien wel al 55 jaar zijn, de actrice is fitter dan ooit. Dat is te zien in de trailer van Bruised waarin ze de hoofdrol speelt. De film, die Halle ook nog eens zelf heeft geregisseerd, verschijnt binnenkort op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gevecht

In Bruised speelt Halle Berry de rol van Jackie Justice, een MMA-vechter die vanwege een schandaal de sport moet verlaten. Na een moeilijke tijd waarin ze kampt met veel woede en spijt, wordt ze door haar manager en vriend Desi (Adan Canto) overgehaald tot een heftig ondergronds gevecht. Daar trekt ze de aandacht van een promotor die belooft haar weer terug in de ring te krijgen. Maar de weg naar haar comeback wordt er niet makkelijker op wanneer haar jonge zoon, die ze als baby weggaf, opeens weer op de stoep staat.

Bruised is vanaf 24 november te zien op Netflix.

Trainen

Een gezonde en fitte lifestyle is niet nieuws voor Halle Berry, die haar leven omgooide toen ze op haar 22e werd gediagnostiseerd met diabetes type 1. Maar voor deze film deed Halle nog een schepje bovenop haar toch al strenge eet- en sportregime. Zo volgde ze elke dag vier uur MMA-training en deed ze daar ook nog een uur krachttraining bij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie