Films, Series & TV

Netflix maakt eindelijk releasedate bekend van seizoen 2 van 'The Witcher'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix maakt eindelijk releasedate bekend van seizoen 2 van 'The Witcher'

Al bijna twee jaar vragen fans zich af wanneer ze Geralt of Rivia weer in actie zullen zien komen in de Netflix-serie The Witcher. Hoewel het nog lang zal duren, heeft Netflix middels een trailer eindelijk het verlossende antwoord gegeven op deze prangende vraag.

Direct vervolg op seizoen één

Het eerste seizoen van The Witcher laat zien hoe de paden van monsterjager Geralt en prinses Ciri met elkaar kruisen. Seizoen twee lijkt direct verder te gaan waar het eerste seizoen eindigde. Geralt beloofde Ciri in seizoen één dat hij haar altijd zou beschermen en dat is dan ook precies wat hij gaat doen. In het nieuwe seizoen neemt hij haar mee naar Kaer Morhen waar ze samen zullen gaan trainen. Ook is in de trailer te zien dat Ciri steeds beter met haar magische krachten om weet te gaan. Daarnaast is ook de tovenares Yennefer te zien in de trailer die blijkbaar gevangen genomen is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

17 december op Netflix

Het duurt echter nog wel even voordat fans kunnen ontdekken hoe het verhaal van The Witcher zich verder ontvouwt. Seizoen twee is namelijk pas vanaf 17 december te streamen op Netflix. Het eerste seizoen van de populaire serie dateert alweer uit december 2019 en het vervolg liet voornamelijk vanwege de coronapandemie zo lang op zich wachten. Fans hebben nu in elk geval een concrete releasedatum om naar uit te kijken!

Ster advertentie
Ster advertentie