STER Advertentie

Michael Myers keert voor de laatste keer moordend terug in nieuwe deel Halloween

Woensdag 13 juni 2018 - 20:33 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Michael Myers, één van de bekendste seriemoordenaars in horrorfilms ooit, maakt in de herfst zijn terugkeer naar het grote scherm. Jawel, de allerlaatste Halloween-film komt er eindelijk aan! Zet je schrap, want volgens de trailer gaat het er hard aan toe. 

veertig jaar later

Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) werd veertig jaar geleden voor het eerst geteisterd door Michael Myers en heeft sindsdien nog steeds nachtmerries. Inmiddels heeft de vrouw al kinderen en ook kleinkinderen, maar toch kan ze haar traumatische verleden niet loslaten. De ontsnapping van Myers uit de psychiatrie is groot nieuws en daarom maakt Laurie zich klaar om de seriemoordenaar voor eens en voor altijd af te maken. Zolang Michael Laurie maar niet voor is, want hij denkt precies hetzelfde over haar...

Halloween is vanaf 1 november in de bioscoop te zien.

Lees ook: Onderzoek: afvallen kan met behulp van horrorfilms

eerste deel

De eerste Halloween-film verscheen in 1978. Hierin zie je hoe Michael Myers struggelde met zijn geestelijke stoornis en uiteindelijk transformeert in een seriemoordenaar. Na zijn allereerste moord op zijn zus, zet hij zijn zinnen op de jonge Laurie Strode, die nog jaren last krijgt van zijn moordlustige bedoelingen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.37850-michael-myers-keert-voor-de-laatste-keer-moordend-terug-in-nieuwe-deel-halloween"}