STER Advertentie
STER Advertentie

Komt 90s serie 'Sister Sister' weer terug?

Komt 90s serie Sister Sister weer terug?

Donderdag 11 oktober 2018 - 09:46 uur

Tijd voor een Sister Sister-reünie, want het is ruim negentien jaar geleden dat de laatste aflevering op de Amerikaanse televisie te zien was! Uit Instagramberichten van Tia Mowry en Tim Reid blijkt dat er geen serie, maar film in de maak is. 

Family and faith

De cast is bezig met het opnemen van de film Family and Faith. Concrete informatie is er nog niet, maar wel is duidelijk dat ze aan het draaien waren in Salt Lake City. En het leuke is dat Tia ook aan dit project werkt als uitvoerend producent. Tweelingzus Tamera Mowry was er helaas niet bij. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

throwback

Weer even in die oldskool Sister Sister-stemming komen? Check hieronder een aflevering terug.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.39269-kom-90s-serie-sister-sister-weer-terug"}