Films, Series & TV

Netflix laat officiële trailer los van 'Bridgerton' spin-off

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix laat officiële trailer los van 'Bridgerton' spin-off

Bridgerton-fans wachten al langer dan een jaar op een nieuw seizoen van de Netflix-hitserie. Nu kunnen fans zich eindelijk ergens op gaan verheugen: de spin-off Queen Charlotte: A Bridgerton Story verschijnt op 4 mei en Netflix laat alvast de officiële trailer los.

Queen Charlotte

In mei 2021, nog voor de release van het tweede seizoen, maakte Netflix bekend dat de reeks een spin-off zou krijgen. Queen Charlotte: A Bridgerton Story draait om het verhaal achter de jonge Queen Charlotte. Golda Rosheuvel keert terug in de serie als 'oudere versie' van Queen Charlotte, maar de spin-off draait vooral om de jongere koningin, gespeeld door India Amarteifio (onder andere bekend van Line of Duty). De serie behandelt de opkomst van Queen Charlotte en haar huwelijk met King George, wat allemaal leidde tot de Bridgerton-wereld waar Netflix-kijkers zo aan gehecht raakten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grote hit

Het eerste seizoen van Bridgerton verscheen rond kerst in 2020 en werd meteen een grote hit. Binnen 28 dagen tikte de serie zo’n 63 miljoen kijkers aan. Het tweede seizoen van de serie brak in 2022 het record van meest bekeken Netflix-serie ooit. Dat record is inmiddels in handen van Stranger Things seizoen 4.

Ster advertentie
Ster advertentie