Films, Series & TV

Slater is terug in de reboot van 'Saved By The Bell'

  1. Newschevron right
  2. Slater is terug in de reboot van 'Saved By The Bell'

Als je opgegroeid bent in de jaren 90 kun je je vast nog wel de populaire tienerserie Saved By The Bell herinneren. Binnenkort is de serie weer te zien, want er komt een reboot! In de teaser trailer is te zien dat er naast nieuwe personages ook oude personages terugkeren!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Terugkerende personages

De coolste persoon uit Saved By The Bell keert sowieso terug in de reboot: A.C. Slater (Mario López). In de jaren 90-serie speelde hij een populaire womanizer en dat lijkt in de nieuwe versie niet veranderd. In de reboot is Slater te zien als sportcoach van de school. Ook de populaire Jessie (Elizabeth Berkley) is in de trailer van de reboot te zien.

Bayside High

Het verhaal van de serie speelt zich net als de jaren 90-versie af op de Amerikaanse school Bayside High. Zack Morris, die zelf ook op Bayside High zat, is nu gouverneur van Californië. Omdat hij teveel lage inkomensscholen heeft gesloten, moet hij deze leerlingen naar de beste scholen uit de buurt sturen, waaronder Bayside High. De instroom van de nieuwe leerlingen geeft de bevoorrechte, rijke kinderen van Bayside een reality check.

Streamingdienst

De nieuwe afleveringen van Saved by the Bell zullen te zien zijn op Peacock, een nieuwe streamingdienst van de Amerikaanse zender NBC. Waar en wanneer de comeback in Nederland zal verschijnen, is nog niet bekend.

90'S-HIT
Saved By The Bell liep tussen 1989 tot en met 1993. De vier seizoenen werden in Nederland uitgezonden tussen 1992 en 2015 op RTL 4, Nickelodeon en Nick Teens.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie