Films, Series & TV

Roger onthult in Temptation Talk dat hij en Laura uit elkaar zijn

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Roger onthult in Temptation Talk dat hij en Laura uit elkaar zijn

Als er één koppel was waarvan iedereen dacht dat ze Temptation Island zouden doorstaan, waren het Laura en Roger wel. Helaas blijkt dit toch niet waar te zijn, want Roger vertelde gisteren in Temptation Talk dat hun relatie na ruim twee jaar over is.

Nier meer samen

In een gesprek met Michella Kox geeft Roger aan dat zijn broer zijn deelname aan Temptation Island niet zo leuk vond: "Hij zei: 'Stel dat je daar vreemd zou gaan, dan ben je mijn broer niet meer.'" Als Michella vervolgens vraagt of hij de temptation overleefd heeft, antwoordt hij: "Ja, Michella er zijn daar tien mooie dames, hoe zou je zelf zijn?" "Dan ben je dus niet meer samen?", concludeert Michella. Daarop reageert Roger: "Nee Laura... nee klopt. Dat mocht ik zeker niet zeggen?"

Geen temptation

De reden voor de breuk, is nog niet bekendgemaakt, aangezien dit seizoen van Temptation Island nog in volle gang is. Misschien heeft het wel iets te maken met de opmerking die Roger in de vorige aflevering maakte. Hij vertelde tijdens een date met verleidster Hung dat zij en Lizzy zijn temptations zijn. Daar voegde hij later aan toe dat zijn eigen vriendin, Laura, qua uiterlijk eigenlijk helemaal niet zijn temptation is. In de volgende aflevering zullen we zien hoe Laura zal reageren als ze deze keiharde woorden te horen krijgt bij het kampvuur.

Ster advertentie
Ster advertentie