Films, Series & TV

Ex-verleidster Laetitia reageert op Temptation Island-geruchten

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Ex-verleidster Laetitia reageert op Temptation Island-geruchten

Het veelbesproken gerucht dat de verleiders van Temptation Island flink betaald zouden krijgen voor hun 'slechte' daden kwam vorige week opnieuw aan het licht. Dit werd altijd ontkend, maar tv-columnist Angela de Jong zei bij De Ochtend Show To Go dat het programma wel degelijk grof geld zou betalen voor seks of een zoen. Ex-verleidster Laetitia reageerde vanmorgen in Start op deze geruchten.

onzin

Aan Fernando vertelt Laetitia dat het bullshit is dat je voor een zoen 3000 euro krijgt en voor seks 10.000 euro. Dat is wat Angela de Jong beweerde gehoord te hebben van een iemand die benaderd was als verleider. Laetitia zegt dat dat niet waar is en dat RTL in de problemen zou komen mocht dit wel zo zijn. De verleidsters krijgen volgens haar sowieso niet betaald, maar ze geeft aan dat dat voor de bekende Nederlanders uit het VIP-seizoen misschien anders ligt.

"Eerlijk gezegd: what the fuck, dat zou gewoon modellenprostitutie zijn op tv... Dat kan toch niet?!"

ultieme temptation

Ook ex-deelnemer Merijn vertelt tegen Fernando hoe het er achter de schermen bij het programma aan toegaat. Hij zegt dat er inderdaad van te voren gevraagd wordt wat je type is, zodat de verleidsters daar zorgvuldig op uitgekozen kunnen worden. "Je kan het eerlijk omschrijven of niet eerlijk omschrijven...", aldus Merijn, die in 2017 meedeed met zijn toenmalige vriendin Lisa. Zijn relatie ging in het programma kapot en hij ging vreemd met verleidster Pommeline.

niemand gaat vreemd

Merijn denkt dat dit seizoen niemand de fout in zal gaan. Zowel hij als Laetitia zijn van mening dat de kandidaten na het zien van enkele seizoenen inmiddels wel weten hoe het spelletje in elkaar zit en daarom de verleiding uit de weg gaan. "Het is nu al het vierde seizoen en mensen beginnen wel te snappen hoe Temptation werkt. Ze letten heel goed op wat er op tv zal komen...", aldus Laetitia.

Ster advertentie
Ster advertentie