STER Advertentie
STER Advertentie

Oprah interviewt When They See Us-mannen en regisseur Ava DuVernay voor Netflix-special

Maandag 10 juni 2019 - 11:14 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Netflix-serie When They See Us houdt de hele wereld in zijn greep. Daarin is te zien hoe Antron McCray, Kevin Richardson, Yusef Salaam, Raymond Santana en Korey Wise als jonge tieners werden opgepakt voor een verkrachting op een joggende vrouw in Central Park. Ze hadden daar helemaal niets mee te maken, maar werden er uiteindelijk wel voor veroordeeld.

12 juni op Netflix en OWN

Oprah Winfrey is ingeschakeld voor een Netflix-special waarvoor ze de vijf onschuldige mannen en When They See Us-regisseuse Ava DuVernay heeft geïnterviewd. Dit interview verschijnt 12 juni op Netflix en OWN, het tv-kanaal van Oprah. Tijdens het interview met Oprah komt de pijn van de vijf mannen bovendrijven. Vier van hen vinden het vreselijk dat ze hun hele jeugd kwijt zijn geraakt, maar blijven positief over hun toekomst.

Lees ook: Kijkers compleet overdonderd door indrukwekkende 'When They See Us'

Gebroken

Antron McCray is de enige die moeite heeft met de toekomst. Hij huilt meerdere keren tijdens het interview. "Ik ben gebroken op een manier dat het niet meer te herstellen is." Voor de vier anderen blijkt When They See Us als een soort begin van hun herstel te zijn. Voor Antron voelt het anders. Zijn wonden zitten heel diep: "Voor mij niet mevrouw. Ik waardeer het echter wel", zegt hij tijdens het interview met Oprah.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.42401-oprah-interviewt-when-they-see-us-mannen-en-regisseur-ava-duvernay-voor-netflix-special"}