STER Advertentie
STER Advertentie

Afro-Amerikaanse actrice Lashana Lynch de nieuwe James Bond?

Afro-Amerikaanse actrice Lashana Lynch de nieuwe James Bond?
ANP

Maandag 15 juli 2019 - 11:38 uur

|

Door:

Kavita

Het is niet officieel bevestigd, maar het internet staat er vol mee: wordt de nieuwe James Bond een Afro-Amerikaanse vrouw? Volgens The Daily Mail draagt de Britse spion - nu gespeeld door Daniel Craig - het stokje over aan Lashana Lynch.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

toch geen idris elba

Hoewel er gespeculeerd werd over eventuele opvolgers als Idris Elba, Tom Hiddleston en Tom Hardy, wordt dat nu dus weer teniet gedaan. Lashana Lynch - die mogelijk in de huid kruipt van de nieuwe 007 - kun je kennen van Captain Marvel. Daarin speelde de 31-jarige vrouw met Jamaicaanse roots Maria Rambeau.

pensioen

Aan The Daily Mail vertelt een zogenaamde movie insider die info zou hebben gelekt vanuit de opnames, dat James Bond niet compleet wordt vervangen. Zo zou hij in de film met pensioen gaan en wordt hij voorgesteld aan een nieuwe 007-agente die hem over gaat nemen. 

bond 25

Bond 25, zoals de laatste film met Daniel Craig als spion heet, wordt gefilmd op Jamaica en staat gepland voor april 2020. 

 

Populair op FunX.nl

  • Idris Elba stikt bijna in te pittige kippenvleugel en wordt viral meme

  • Britse miljonair is boos over armoede en geeft daarom zijn fortuin weg

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Man doet The Lion Kings 'Circle of Life'-duet met ezel en dat gaat zo

  • Studenten reizen vandaag niet gratis vanwege systeemfout

  • Driekwart van festivalbezoekers draagt poepbacterie

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.42843-afro-amerikaanse-actrice-lashana-lynch-de-nieuwe-james-bond"}