STER Advertentie
STER Advertentie

Josylvio scoort hoofdrol in de film 'Suriname'

Josylvio scoort hoofdrol in de film Suriname

Maandag 2 september 2019 - 17:24 uur

|

Door:

Burç

Josylvio gaat een van de hoofdrollen spelen in de film Suriname, meldt Nu.nl. De artiest die je kent van FunX-hits zoals Ride Or Die, Catch Up en Hella Cash, zal slechterik Virgil gaan spelen. Voor de 27-jarige rapper is zijn acteerdebuut in Suriname een wens die uitkomt: " Tijdens het eerste gesprek met de producenten en regisseur van de film wist ik gelijk dat ik mee wilde doen. Ik heb altijd de wens gehad om te acteren in een speelfilm. Na eerdere aanbiedingen, die ik tot nu toe heb afgeslagen, gaven dit script en het team de doorslag voor mijn filmdebuut."

Fernando vs. Josylvio?

Josylvio is niet de enige die voor het eerst gaat acteren in de film Suriname. Ook FunX-dj Fernando Halman maakt zijn debuut. Hij gaat een rechercheur spelen die moet jagen op de slechterik. Het lijkt er dus op dat Fernando achter Josylvio aan gaat!

Lees ook: Fernando maakt acteerdebuut in film 'Suriname'

2020

Fajah Lourens, Liza Sips, Winonah de Jong, Cyriel Guds en oud-kickbokser Rodney Glunder spelen ook belangrijke rollen in de film Suriname die vanaf 20 februari 2020 te zien is in de bioscoop. Imanuelle Grives zou ook een rol spelen, maar haar rol ging naar Fajah Lourens omdat Grives werd aangehouden met een grote hoeveelheid drugs.

Waarom Zoeken Naar Liefde

Wees niet bang dat Josylvio nu ineens stil gaat zitten op muzikaal gebied. Hij bracht afgelopen vrijdag nog de videoclip uit van Waarom Zoeken Naar Liefde met Mula B & Yung Felix en werd daarmee direct de DiXte!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Populair op FunX.nl

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • OM: 'JoeyAK goot kokend water in nek van ontvoerde vrouw'

  • Halima beschuldigt uitzendbureau van discriminatie: "Voor mij was hij niet beschikbaar, maar voor Tessa wel"

  • Topvoetballers boos na uitspraak Franse dokters over testen coronavaccin in Afrika

  • Sigaretten worden vanaf vandaag weer flink duurder