Films, Series & TV

Prison Break-acteur Dominic Purcell bevestigt zesde seizoen

foto: FOX
  1. Newschevron right
  2. Prison Break-acteur Dominic Purcell bevestigt zesde seizoen

Dominic Purcell, aka Lincoln, bevestigt op zijn Instagram dat er een zesde seizoen van Prison Break aankomt. Onder zijn post staat: "Gerucht nummer 3: komt er een Prison Break Seizoen 6? Ja...." Natuurlijk is het nog niet helemaal officieel, maar het lijkt er op dat we toch nog een zesde seizoen van Prison Break te zien krijgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Seizoen 6

Lange tijd werd gedacht dat seizoen 5 het laatste seizoen van de serie zou zijn. In 2017 bevestigde FOX zelfs dat ze voorlopig geen plannen hadden om de serie terug te brengen. Wél zei FOX dat wanneer de makers van Prison Break met een goed voorstel zouden komen, ze zeker gingen overwegen om de serie terug te brengen.

Eerder dit jaar zei Purcell al dat hij 'pas over Prison Break Seizoen 6 ging praten als de tijd rijp is.' Het lijkt erop dat die tijd nu gekomen is.

Prison Break

Prison Break is een van de meest populaire series op Fox en Netflix. Het eerste seizoen stamt uit 2005, daarna volgden nog vier andere seizoenen. De serie gaat over de twee broers Michael en Lincoln. Lincoln belandt onterecht in de gevangenis en Michael wil hem laten ontsnappen. Michael heeft een plan gemaakt en zorgt ervoor dat hij in dezelfde gevangenis als zijn broer belandt. Ze proberen samen te ontsnappen maar dit blijkt toch iets moeilijker te zijn dan gedacht.

Ster advertentie
Ster advertentie