STER Advertentie
STER Advertentie

Jennifer Lopez en Maluma samen in nieuwe film 'Marry Me'

Vrijdag 4 oktober 2019 - 08:21 uur

|

Door:

Kavita

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jennifer Lopez en Maluma zijn samen aan het werk! De twee zijn namelijk begonnen met de opnames van de film Marry Me. De twee artiesten zijn enorm blij en dankbaar dat ze dit samen mogen doen, dat blijkt uit hun berichten op Instagram. Zo zegt J.Lo het volgende:

"De kunst van het samenwerken.. Dat vind ik het mooiste aan de entertainmentwereld!!! Echte magie ontstaat wanneer je je ego opzij kan schuiven en inspiratie is wat telt. Het is zo leuk als verschillende artiesten samenkomen om iets speciaals te creëren waar iedereen uiteindelijk van kan genieten. Issa flow... Hier gaan we!!!" 

Ook 25-jarige zanger deelde een foto op Instagram waarbij hij en de 50-jarige zangeres op de grond zitten, terwijl ze naar elkaar lachen. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lees ook: Jennifer Lopez geeft paaldansles in nieuwe beelden 'Hustlers'

romantische komedie

Marry Me is een romantische komedie waarin J. Lo en rockster Maluma met elkaar verloofd zijn. Maar net voordat de twee op het punt staan te trouwen tijdens zijn concert in Madison Square Garden, komt Jenny erachter dat hij vreemdgaat. Ze besluit spontaan random iemand uit het publiek te kiezen met wie ze dan wel trouwt: Owen Wilson. Hij speelt een wiskundeleraar die bij het concert - en trouwerij - in Madison Square Garden aanwezig is.

Wanneer de film uitkomt, is niet duidelijk. Latin-superster Maluma en J.Lo hebben net de eerste dag van de filmopnames achter de rug. 

 

Populair op FunX.nl

  • Vader en zes kinderen leefden jaren afgezonderd in kelder

  • Twitteraar blokkeert agent van Turkse afkomst om zijn achternaam

  • Schokkend: heroïne deed dit in zeven maanden met haar zoon

  • Kijkers verbijsterd door spannende Netflix-thriller 'Fractured'

  • Thuisloze Cassandra (20) in tranen na krijgen sleutel van eigen huis

  • Kanye West bekeert zich tot het christendom