Films, Series & TV

Elias over seks behind the scenes tijdens 'Ex on the Beach DD': "Ineens was die vonk er"

foto: MTV / Ex on the Beach
  1. Newschevron right
  2. Elias over seks behind the scenes tijdens 'Ex on the Beach DD': "Ineens was die vonk er"

Het tiende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars is onlangs begonnen en het gaat er gelijk heet aan toe op de stranden van Colombia. Niet alleen tijdens de opnames stijgt de temperatuur, ook achter de schermen blijkt er een hoop te gebeuren. Zo vertelt oude bekende Elias Giannoccaro, die al twee keer eerder meedeed aan het programma, in Start met Fernando dat hij niet stil heeft gezeten dit seizoen. Zelfs niet na de laatste aflevering.

Elias

De 25-jarige Elias, of zoals hij zichzelf noemt 'Chainboy papi', doet dit seizoen voor de derde keer mee aan Ex on the Beach: Double Dutch en vertelt dat er net na de laatste aflevering "heel veel dingen zijn gebeurd". Zo laat de deelnemer weten dat er "gefriemeld" is en dat hij seks heeft gehad met iemand achter de schermen. "Ik kan geen namen noemen, maar ik zeg eerlijk dat de persoon met wie het is gebeurd eerst best afstandelijk was in het programma. Daarna was die vonk er ineens", zegt hij. Elias vertelt ook hoe hij de persoon precies versierd heeft. "Aan het begin kijkt iedereen een beetje de kat uit de boom, maar je leert elkaar op een gegeven moment beter kennen. En je weet hoe wij als mannen zijn, dan heb je wat diepere gesprekken met elkaar en dan krijg je toch weer je dingetje voor elkaar."

Video niet beschikbaar

Ivory

Ook voor de 28-jarige Ivory is Ex on the Beach: Double Dutch bekend terrein. Hij verscheen namelijk al eens eerder in het achtste seizoen. Ivory stond vooral bekend als cheater inzijn relatie met Lesley, maar hij zegt nu geleerd te hebben van zijn fouten. "Iedereen heeft wel een fase in zijn leven dat ze een beetje aan het spelen zijn, links en rechts gaan en fouten maken. Ik heb ook fouten gemaakt en daar moet ik nu mee dealen. It is what it is, ik ga er nu heel anders mee om", zegt hij.

Shirley

Naast het feit dat hij zijn verleden achter zich heeft gelaten, kreeg Ivory alsnog te maken met een blast from the past, genaamd Shirley. Zij heeft net als Ivory al eens eerder meegedaan aan het programma. Daarnaast is Shirley goed bevriend met Lesley en had ze Ivory niet bepaald hoog zitten, nadat ze hem op tv had gezien. Dit zorgde voor een enigszins ongemakkelijke situatie in een van de eerste afleveringen. "Het was niet relaxt om te chillen met de beste vriendin van je ex, waar je issues mee hebt gekregen. Je moet iedereen natuurlijk een drankje aanbieden wanneer ze aan komen lopen. Dat is het laatste wat ik deed, man."

Ster advertentie
Ster advertentie