STER Advertentie
STER Advertentie

'Ook vijfde seizoen voor La Casa de Papel'

Ook vijfde seizoen voor La Casa de Papel
Netflix

Woensdag 16 oktober 2019 - 14:36 uur

|

Door:

Milou

Voor fans van La Casa de Papel - oftewel iedereen met Netflix die geen hekel heeft aan Spaanse series - is het een week vol geweldig nieuws. Nadat acteur Rodrigo de la Serna vorige week verklapte dat seizoen 4 van de populaire serie al in januari op Netflix verschijnt, is er nu namelijk naar buiten gekomen dat er sowieso ook een vijfde seizoen komt! Althans, dat meldt het Spaanse FormulaTV.

Om deze Giphy te zien moet je toestemming geven voor social media cookies.

El Professor

In het vijfde seizoen zal de bende opnieuw actief zijn onder leiding van Álvaro Morte als El Professor. Ook Itziar Ituño, oftewel Raquel, zou al hebben laten doorschemeren dat ze nog niet klaar is met La Casa.

Spaanse vibes

Wat de verhaallijn wordt, is uiteraard nog supergeheim. Regisseur Álex Pina liet eerder toch al het een en ander los: zo waren er ideeën om de bende naar het buitenland te laten trekken en werd zelfs Fort Knox genoemd. Maar Álex is niet van plan om die Spaanse vibes die de serie zo aantrekkelijk maken, te skippen: "De deur staat misschien open voor een overval in Zuid-Amerika, maar de Engelse sfeer kan de karakteristieke smaak van de serie doen laten verdwijnen."

Lees ook: Releasedatum 'La Casa de Papel' 4 verklapt: sneller dan je denkt

Seizoen 6

Netflix heeft tot nu toe nog niks bevestigd, maar een nieuw seizoen zou een logische stap zijn gezien het grote succes. Volgens de berichten beginnen in januari 2020 - wanneer seizoen 4 online komt - de opnames. Er wordt verwacht dat dit nieuwe verhaal opnieuw wordt verdeeld in twee seizoenen, zoals ook bij de eerdere seizoenen gebeurde. Dat zou dus betekenen dat er naast een seizoen 5, ook sowieso een seizoen 6 komt! Fiesta! 

Om deze Giphy te zien moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • MMA-vechtster overlijdt na bruut verlies

  • Koppel dat bespot werd na viral huwelijksaanzoek in KFC, krijgt bruiloft vergoed

  • Monica Geuze vertelt in emotionele vlog over relatiebreuk met Lars Veldwijk

  • Mendes Moreira accepteert excuses Van der Ven

  • Snackbar medewerker niet bang voor overvaller: 'Don't fuck met onze Edsel'

  • 'Zo komt de nieuwe PlayStation 5-controller eruit te zien'