STER Advertentie
STER Advertentie

'Wonder Woman 1984': de officiële trailer is hier!

Maandag 9 december 2019 - 10:52 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Warner Bros heeft de eerste beelden van Wonder Woman 1984 uitgebracht. In de trailer is te zien dat de populaire superheld zich in een nieuw tijdperk bevindt, namelijk de jaren 80. Ze staat daar tegenover twee nieuwe vijanden: Max Lord en The Cheetah.

Opvolger

Wonder Woman 1984 is de opvolger van de succesvolle Wonder Woman-film uit 2017, die zich afspeelde in de tijd na de Eerste Wereldoorlog. Hoewel het verhaal van 1984 plaatsvindt na de gebeurtenissen uit de eerste film, is het volgens executive producer Charles Roven geen traditioneel vervolg.

Jaren 80

De sfeer van de jaren tachtig komt is duidelijk terug te zien in de trailer. Regisseur Patty Jankens legde eerder al uit waarom ze de film zo graag wilde laten afspelen in deze periode: "Ik ben opgegroeid in de jaren 80, en dat had zijn eigen uitstraling en sfeer. De reden dat ik zo enthousiast erover ben, is dat het het beste en slechtste van de mens liet zien. Het was groots en fantastisch, er was geweldige muziek en er waren elegante en prachtige dienen. Maar andere dingen in dit decennium lieten het slechtste van ons zien. Om Wonder Woman naar deze extreme periode te brengen, is geweldig."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Ook Bachelorette-Niek haalt keihard uit naar Gaby: 'Ik vond het echt respectloos'

  • Vechtpartij om mondkapje in KLM-vliegtuig naar Ibiza

  • Racistische aanval op drie Afrikanen in Duitsland

  • Politie pakt Rotterdammer (18) voor 18de keer zonder rijbewijs

  • Bewoners gezocht: doodeng spookhuis staat te koop

  • Ellen DeGeneres reageert op beschuldigingen personeel