Films, Series & TV

Videoland verrast met aankondiging zesde en laatste seizoen Mocro Maffia

foto: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Videoland verrast met aankondiging zesde en laatste seizoen Mocro Maffia

Terwijl fans pas net aan seizoen vijf van Mocro Maffia begonnen zijn, heeft Videoland het zesde en laatste seizoen van de serie aangekondigd. De streamingdienst maakt in een persbericht en via social media bekend dat Mocro Maffia tot een eind komt: "De snoeiharde finale is in 2024 te streamen."

Zesde en laatste seizoen

In het zesde en laatste seizoen van de serie zal er voor eens en altijd een einde komen aan de langdurige strijd in Mocro Maffia. In aanloop naar de bloedstollende finale hinten de makers van de serie naar een spectaculair einde. "Kan Potlood zijn voormalige beste vriend en aartsvijand Paus vergeven voor alles wat er is gebeurd? Of loert hij nog steeds op een kans op wraak?"

Hoewel Videoland laat weten dat het laatste seizoen in 2024 te zien zal zijn, heeft de streamingdienst nog geen exacte datum bekendgemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meedogenloze strijd

Mocro Maffia-fans zitten sinds 2018 aan de buis gekluisterd om de avonturen van de beste vrienden Romano, Potlood en Paus, die verwikkeld zitten in de criminaliteit, te volgen. De groep valt door jaloezie uit elkaar en bedenkt meedogenloze plannen om elkaar uit het veld te ruimen. Tegelijkertijd is er een keiharde strijd losgebarsten om de macht te grijpen op het gebied van cocaïnehandel, met veel dodelijke slachtoffers als gevolg.

Huidige seizoen

In de vijf seizoenen zijn er al verschillende spraakmakende personages de revue gepasseerd. In het huidige seizoen is een belangrijke rol weggelegd voor Tatta, die voorheen fungeerde als de rechterhand van Paus, maar nu zijn zinnen gezet heeft op zijn persoonlijke belangen. Ook Tonnano lijkt in een lastige positie terechtgekomen te zijn, terwijl Taxi de wanhoop nabij is en mogelijkheden onderzoekt om de criminaliteit te ontvluchten.

De tweede aflevering van seizoen vijf zal vanaf morgen te zien zijn op Videoland.

Ster advertentie
Ster advertentie