Films, Series & TV

Netflix gaat deze zomer derde en laatste seizoen van 'Top Boy' opnemen

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix gaat deze zomer derde en laatste seizoen van 'Top Boy' opnemen

Ben je ook nog aan het bijkomen van het intense tweede seizoen van Top Boy? Maak je dan maar alvast klaar voor het vervolg. Netflix heeft namelijk laten weten dat de Britse serie terugkomt met een derde en laatste seizoen. De opnames beginnen deze zomer.

Let op: de video bevat enkele spoilers over seizoen twee.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Londense drugswereld

Het tweede seizoen van de populaire serie staat sinds twee weken op Netflix. Daarin is te zien hoe onder anderen Dushane (Ashley Walter), Sully (Kane Robinson, oftewel Kano) en Jamie (Micheal Ward) in de buitenwijken van Londen strijden om hun plekje aan de top van de drugshandel. Ook Little Simz is weer terug in haar rol als Shelley en Jasmine Jobson speelt wederom de loyale en meedogenloze Jaq.

Finale

Volgens de aankondigingsvideo zullen de gemoederen in het finaleseizoen hoog oplopen. Het lijkt erop dat familiebanden belangrijker zijn dan ooit en wie de schokkende laatste aflevering van het laatste seizoen al heeft gezien, weet dat wraak wederom een rol zal gaan spelen. Wanneer het seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top Boy: Summerhouse

Top Boy werd tussen 2011 en 2013 uitgezonden op de Britse zender Channel 4, maar werd daarna gecanceld. Met hulp van Drake werd de reeks in 2019 nieuw leven ingeblazen op Netflix. De eerste twee originele seizoenen werden later aan de streamingdienst toegevoegd onder de naam Top Boy: Summerhouse. Dit tweede en derde seizoen zijn dus eigenlijk het vierde en vijfde seizoen, aangezien Top Boy verdergaat waar Top Boy: Summerhouse ophield.

Ster advertentie
Ster advertentie