Films, Series & TV

Netflix maakt releasedatum bekend van seizoen twee van 'Top Boy'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix maakt releasedatum bekend van seizoen twee van 'Top Boy'

Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat het eerste seizoen van Top Boy op Netflix verscheen. Sindsdien is het redelijk stil geweest rondom de Britse televisiereeks, maar daar is vandaag eindelijk verandering in gekomen. Netflix heeft namelijk de releasedatum bekendgemaakt van seizoen twee van de populaire serie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Tomorrow"

Gisteren deelde Walters via Twitter al een foto van een poster die op een gebouw in Londen werd opgehangen. Op de poster is een headshot van Walters te zien met het woordje "before" over zijn gezicht geschreven. Onderaan de poster staat ook het woordje "top". Nu blijkt dus inderdaad dat het om een aankondiging rondom Top Boy ging.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitgesteld door corona

Drake kondigde in januari 2020 aan dat het tweede seizoen van Top Boy later dat jaar zou verschijnen. Echter werden de opnames stilgelegd vanwege de pandemie. In de zomer van hetzelfde jaar gingen de opnames weer van start, maar tot vandaag was het nog onbekend wanneer het nieuwe seizoen eindelijk te zien zou zijn.

Eigenlijk seizoen vier

Top Boy werd tussen 2011 en 2013 uitgezonden op de Britse zender Channel 4, maar werd na twee seizoenen gecanceld. Met hulp van Drake werd de reeks nieuw leven ingeblazen door Netflix. De originele serie werd later aan de streamingdienst toegevoegd onder de noemer Top Boy: Summerhouse. Hoewel Netflix het aankomende seizoen promoot als het tweede seizoen is het in werkelijkheid het vierde seizoen, aangezien Top Boy verdergaat waar Top Boy: Summerhouse ophield.

Ster advertentie
Ster advertentie