Films, Series & TV

Tom Holland gaat op een adembenemend avontuur in 'Uncharted'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Tom Holland gaat op een adembenemend avontuur in 'Uncharted'

Tom Holland heeft een succesvol 2021 achter de rug met zijn rollen in de succesvolle films Venom: Let There Be Carnage en Spider-Man: No Way Home. De acteur neemt echter geen gas terug en begint 2022 goed met zijn rol als Nathan Drake in de actievolle film Uncharted.

Drake's Fortune

Sony Pictures Entertainment heeft vandaag de laatste trailer voor de film uitgebracht. Het verhaal van Uncharted speelt zich af voor de gebeurtenissen uit Uncharted: Drake's Fortune, de eerste game in de spelreeks waar de film op gebaseerd is. In de film gaat de jonge schatzoeker Nathan Drake samen met Victor Sullivan (Mark Wahlberg) op zoek naar de schat van de Portugese wereldreiziger Ferdinand Magellaan. Tegelijkertijd komen ze ook de vermiste broer van Nathan op het spoor.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gekke stunts

Uit de trailer valt op te maken dat de makers van de film trouw zijn gebleven aan het bronmateriaal. Zo kun je Nathan Drake de gekste stunts zien uithalen en komt hij in de meest benarde situaties terecht. Uncharted-fans moeten nog wel even geduld hebben om Tom Holland in actie te zien als Nathan Drake. De film draait pas 17 maart in de bioscoop.

Ster advertentie
Ster advertentie