Films, Series & TV

Jonah Hill reageert op geruchten rondom 'Superbad' sequel

foto: Columbia Picturesfoto: Columbia Pictures
  1. Newschevron right
  2. Jonah Hill reageert op geruchten rondom 'Superbad' sequel

Al een lange tijd wordt er gespeculeerd over een vervolg op de komediefilm Superbad uit 2007. In een interview met W Magazine zegt Jonah Hill graag mee te werken aan een sequel, maar wel op één voorwaarde.

80 jaar

Hill wil pas in een vervolg van Superbad spelen als hij 80 jaar is. De 38-jarige acteur, die momenteel in de Netflix-hit Don't Look Up te zien is, heeft er zelfs een idee bij bedacht. "Onze echtgenoten zijn gestorven en we zijn weer vrijgezel. Dat is waar Superbad 2 over moet gaan en het enige verhaal waaraan ik mee zou werken."

Over 'Superbad'

Superbad is een Amerikaanse komedie die is gebaseerd op de tienerprestaties van schrijvers Seth Rogen en Even Goldberg. De film gaat over twee boezemvrienden die hun tijd op de middelbare school willen afsluiten met een ontmaagding. Daarvoor moeten ze worden uitgenodigd op een examenfeest waar een lading alcohol aanleveren verplicht is. Superbad viel meermaals in de prijzen en wordt een klassieker in het coming-of-age-genre genoemd. Rogen gaf wel toe dat sommige grappen slecht zijn verouderd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie