Films, Series & TV

Dit is hoe heftig het vierde seizoen van 'Mocro Maffia' wordt

foto: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Dit is hoe heftig het vierde seizoen van 'Mocro Maffia' wordt

Over precies twee weken kom je erachter hoe het verdergaat met de Paus, Potlood, Tatta en Romano, want het vierde seizoen van Mocro Maffia komt eraan. Vanaf 28 januari kun je de nieuwe afleveringen bekijken, maar vandaag krijg je alvast een voorproefje. Videoland heeft een trailer gedeeld en die maakt duidelijk dat het nieuwe seizoen heftiger wordt dan ooit!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veel actie

Het lijkt erop dat de crew van Paus en Tatta er alles aan doet om Romano te vinden, maar er zijn duidelijk meer mensen die uit zijn op wraak. In de trailer is verder te zien dat er naast de vier eerder genoemde hoofdpersonen ook genoeg andere bekende gezichten terugkeren in het nieuwe seizoen, zoals Tonnano, gespeeld door rapper ICE, Komtgoed en Taxi. Hoe dan ook belooft het weer een seizoen vol actie en geweld te worden.

Meltem

Voorafgaand aan het nieuwe seizoen kwam de korte film Mocro Maffia Meltem uit. Daarin wordt het nieuwe personage Melten geïntroduceerd, gespeeld door Sinem Kavus. Aan FunX vertelde zij hoe trots ze is op die eerste vrouwelijke hoofdrol. "In seizoen 3 van de serie zag je al dat vrouwen belangrijke karakters speelden in de serie. Er zijn natuurlijk ook echt vrouwelijke misdadigers in de wereld en nu kun je het meemaken vanuit het perspectief van een vrouwelijke crimineel."

Ster advertentie
Ster advertentie