Films, Series & TV

Videoland dropt teaser van 'Mocro Maffia' seizoen 4

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Videoland dropt teaser van 'Mocro Maffia' seizoen 4

Liefhebbers van Mocro Maffia kregen vorige week eindelijk te horen wanneer het vierde seizoen van de populaire dramaserie van start gaat. Vandaag trakteert Videoland fans wederom op een kleinigheidje, namelijk een korte teaser van het nieuwe seizoen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekende gezichten

Zoals je misschien al had verwacht geeft de teaser vrijwel niets weg over het verhaal en is het vooral bedoeld om kijkers alvast warm te krijgen voor het nieuwe seizoen. In het korte filmpje zijn niet alleen bekende gezichten te zien zoals Romano, Potlood, De Paus, maar ook het pas geïntroduceerde personage Meltem. Zij deed onlangs haar intrede in de korte film Mocro Maffia: Meltem.

Meltem

Onlangs sprak FunX met Sinem Kavus over haar rol als Meltem in de film. De 30-jarige actrice vertelde onder andere dat ze het een intens avontuur vond om in een spin-off van Mocro Maffia te mogen spelen en dat ze trots is op de inbreng van vrouwelijke actrices in de film. "In seizoen 3 van de serie zag je al dat vrouwen belangrijke personages speelden in de serie. Er zijn natuurlijk ook echt vrouwelijke misdadigers in de wereld en nu kun je het meemaken vanuit het perspectief van een vrouwelijke crimineel. Dat is in een Nederlandse film vrij uniek."

Ster advertentie
Ster advertentie