Films, Series & TV

Leonardo DiCaprio probeert de wereld te redden in Netflix-film met sterrencast

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Leonardo DiCaprio probeert de wereld te redden in Netflix-film met sterrencast

Wat als je bewijs hebt dat de aarde verwoest gaat worden, maar niemand je gelooft? Dat is waar Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence mee dealen in de nieuwe Netflix-film Don't Look Up. Naast de twee hoofdrolspelers bestaat ook de rest van de cast uit alleen maar grote namen. Zo zie je onder anderen Jonah Hill, Meryl Streep, Rob Morgan, Timothée Chalamet, Kid Cudi en Ariana Grande voorbijkomen in de actiecomedy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De aarde gaat eraan

In Don't Look Up spelen DiCaprio en Lawrence twee astronomen die ontdekt hebben dat er een allesverwoestende meteoor op weg is naar de aarde. Die boodschap lijken ze alleen niet echt over te kunnen brengen. De president van de Verenigde Staten vindt actie ondernemen niet nodig en ook op nieuwszenders worden de twee uitgelachen. Hoe harder de wetenschappers alarm slaan, hoe meer ze voor de buitenwereld veranderen in virale en meme-waardige gekkies...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veelbelovend

De film is het werk van regisseur Adam McKay, bekend van onder andere Vice en het Oscar-winnende The Big Short. Volgens critici die de film al hebben gezien, is Don't Look Up een veelbelovende titel die veel prijzen zou kunnen gaan pakken. Wordt het net zo'n hit als Bird Box, de recordbrekende Netflix-film die drie jaar geleden rond deze tijd uitkwam?

Don't Look Up draait vanaf 10 december in de bioscoop en is vanaf 24 december op Netflix te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie