Entertainment

Netflix showt eerste beelden van Tiger King 2

foto: YouTube screenshotfoto: YouTube screenshot
  1. Newschevron right
  2. Netflix showt eerste beelden van Tiger King 2

De serie die ongeveer iedereen met een Netflix-abonnement keek tijdens de lockdown moet toch wel Tiger King zijn. Het verhaal over Joe Exotic en zijn verzameling aan tijgers leek soms te bizar om waar te zijn. Als je denkt dat het niet nog gekker kan, komt Netflix met een trailer op de proppen over het vervolg op de krankzinnige show. En ja: Tiger King 2 belooft opnieuw mind-blowing te worden.

Wraak

In de trailer is te zien dat Joe Exotic vanuit de gevangenis nog lang niet klaar is met zijn concurrenten. Zijn aartsvijand Carole Baskin is nog steeds op vrije voeten na een vermeende moord op haar echtgenoot en zakenman Jeff Lowe en zijn vrouw Lauren hebben Joe's dierentuin overgenomen. Joe is uit op wraak en lijkt bereid te zijn om ver te gaan.

Rattenhol

Dat het fokken van wilde tijgers niet helemaal ethisch verantwoord is, was al langer bekend, maar de trailer laat zien dat er nog een heleboel smerige details onbenoemd zijn gebleven. Tot nu, want Tiger King 2 neemt ons nog dieper mee in het rattenhol van de tijgerhandel. Het tweede deel van de successerie is vanaf 17 november al te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie