Entertainment

Tiger King-ster Carole Baskin lanceert mondkapjeslijn

foto: FB: Carole Baskin/Big Cat Rescue
  1. Newschevron right
  2. Tiger King-ster Carole Baskin lanceert mondkapjeslijn

Nog even en mondkapjes zijn verplicht in het openbaar vervoer. Ook in de Verenigde Staten is er veel vraag naar de producten en Carole Baskin, bekend van de Netflix-serie Tiger King, wist daar slim op in te spelen!

Mondkapjes

De aartsrivale van Joe Exotic heeft besloten om haar eigen mondkapjeslijn te beginnen. Uiteraard zijn deze compleet in haar eigen stijl, inclusief haar bekende catchphrases. De mondkapjes zijn er in twee verschillende varianten. Zo is er een zwart exemplaar en een met tijgerprint. Beide bevatten Carole’s bekende slogan ‘Hey all you cool cats and kittens’.

Cover up

De reacties zijn nogal sarcastisch. Zo reageert een volger van haar Facebookpagina: "Tja, jij weet goed hoe je iets moet verbergen!" Heb jij wel serieus interesse? Dan kun je hier voor tien euro een dubbellaags mondmasker bestellen. De opbrengsten zijn bedoeld voor het kattenverblijf van Carole, dus je steunt er ook een goed doel mee.

Joe Exotic hoeft ze in ieder geval geen exemplaar op te sturen, die heeft namelijk al corona gehad. Bekijk hieronder hoe de maskers eruitzien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie