Films, Series & TV

Op deze dag komt de extra aflevering van 'Tiger King' uit

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Op deze dag komt de extra aflevering van 'Tiger King' uit

Fantastisch nieuws voor fans van de Netflix-serie Tiger King. Vanaf aanstaande woensdag is er een extra aflevering te bekijken op het streamingplatform. In Amerika gaat de uitzending zondag al online.

Het gaat om een speciale aftershow gemaakt door Joel McHale. Hij spreekt met de belangrijkste hoofdpersonen uit de successerie en vraagt hen naar hun reacties op de documentaire. Ook worden er updates gegeven over de huidige stand van zaken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Monstersucces

Tiger King groeide de afgelopen weken uit tot dé grote nieuwe kijkcijferhit van Netflix. In vrijwel alle landen ter wereld staat de serie bovenaan de lijst met best bekeken programma's van Netflix. Ook in Nederland staat Tiger King onafgebroken in de top 3 van best bekeken programma's. Bekijk hieronder de trailer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FunX Bingewatch

In de FunX Bingewatch-podcast tipt FunX je wekelijks over de beste series van dit moment. In de afgelopen aflevering spraken Niels en Jochgem over de mogelijke 'vervolgen' van Tiger King. Ben je benieuwd naar wat we nog meer kunnen verwachten? Check de pagina van FunX Bingewatch of beluister de aflevering hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie