Entertainment

Jeff Bezos reageert op viral video van 'Mr. Steal Your Girl' Leonardo DiCaprio

foto: Twitterfoto: Twitter
  1. Newschevron right
  2. Jeff Bezos reageert op viral video van 'Mr. Steal Your Girl' Leonardo DiCaprio

Deze week ging er een video viraal waarin de vriendin van Jeff Bezos opzichtig flirtte met filmster Leonardo DiCaprio. Het internet ging al snel los op de beelden en Jeff Bezos reageerde uiteindelijk ook zelf op de veel gedeelde video.

Kunstgala

Jeff Bezos is twee jaar geleden gescheiden van MacKenzie Scott met wie hij sinds 1993 getrouwd was, maar inmiddels heeft de Amazon-topman een nieuwe vriendin aan de haak geslagen. Samen met Lauren Sanchéz, de nieuwspresentatrice met wie hij dus inmiddels samen is, bezocht hij dit weekend een kunstgala in LA en daar liep het stel wereldster Leonardo DiCaprio tegen het lijf. De ontmoeting werd toevallig vastgelegd en op de beelden is duidelijk te zien dat de vriendin van Bezos gefixeerd is op de acteur. De vriendin van Bezos klampt zich aan Leo vast en lijkt totaal geen oog meer te hebben voor hem.

Memes

Het internet ging vanzelfsprekend al snel aan de haal met de beelden en binnen de kortste keren stond social media vol met memes over het voorval. Zo denken sommigen dat Jeff Bezos zich geen zorgen hoeft te maken dat 'Mr. Steal Yo Girl' Leo er met zijn vriendin vandoor gaat, aangezien de acteur normaal gesproken date met jongere dames dan de 51-jarige Sánchez. Ook ging iemand er vanuit dat Leonardo's Amazon-pakketjes niet meer op tijd geleverd gaan worden de komende tijd.

Uiteindelijk reageerde Jeff Bezos via Twitter zelf ook gevat op het ongemakkelijke moment. "Leo, kom eens hier, ik wil je wat laten zien", tweet Bazos bij een foto waarop hij poseert bij een bordje dat waarschuwt voor een levensgevaarlijke klif.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie