Films, Series & TV

Er is een Naruto-film in de maak met echte acteurs

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Er is een Naruto-film in de maak met echte acteurs

Naruto wordt gezien als een van de meest populaire animeseries ooit. Bij elkaar heeft de serie meer dan zevenhonderd afleveringen. Het is dan ook niet gek dat er ten gevolge van dit succes een Naruto-film gemaakt wordt met echte acteurs, zo meldt The Hollywood Reporter.

Populaire anime

De film zal gaan een liveaction verfilming zijn van het leven van de jonge ninja Naruto Uzumaki. Naruto heeft in de oorspronkelijke anime de ambitie om ooit de leider van zijn dorp Hidden Leaf Village. De populaire serie over het verhaal van Naruto bestaat uit Naruto en Naruto Shippuden. De manga (strip), geschreven en getekend door Masashi Kishimoto, heeft wereldwijd meer dan 250 miljoen exemplaren verkocht.

Nieuwe film

Kishimoto is erg blij dat de keus is gevallen op Destin Daniel Cretton. Zo vertelt Kishimoto: “Ik had het gevoel dat Cretton de perfecte regisseur zou zijn voor Naruto”. De twee hebben elkaar inmiddels ontmoet. Het is niet bekend welke acteurs er in Naruto zullen spelen. Ook is er nog geen verwachte datum bekend gemaakt.

Ster advertentie
Ster advertentie