Films, Series & TV

Netflix onthult teaser langverwachte live-action populaire anime 'One Piece'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix onthult teaser langverwachte live-action populaire anime 'One Piece'

Netflix komt aan het einde van de zomer met een live-action versie van een van de meest geliefde manga- en animeserie aller tijden: One Piece. Tijdens het jaarlijkse Tudum-event van de streamingdienst werden de allereerste beelden van deze langverwachte remake onthuld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fanbase

De teaser van One Piece is in een dag tijd al bijna vier miljoen keer bekeken. Heel raar is dat niet, aangezien de Japanse avonturenserie wereldwijd een enorme fanbase heeft. One Piece begon in 1997 als manga waarna er in 1999 een anime-adaptie kwam. Het verhaal draait om Monkey D. Luffy die samen met zijn crew - de Straw Hat Pirates - de wereld over vaart op zoek naar de legendarische schat 'One Piece'.

Cast

De rol van Monkey D. Luffy ligt in de Netflix-versie van One Piece in handen van de Mexicaanse Iñaki Godoy. Emily Rudd speelt zijn trouwe bemanningslid Nami. Roronoa Zoro wordt gespeeld door Mackenyu Arata.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Releasedatum

Het eerste seizoen van One Piece verschijnt op 31 augustus op Netflix en heeft tien afleveringen. Het is de vraag of er nog meer afleveringen zullen verschijnen. De animeserie bevat er namelijk inmiddels al meer dan duizend.

Ster advertentie
Ster advertentie