Films, Series & TV

Netflix kondigt eindelijk releasedatum aan van seizoen 6 van 'Black Mirror'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix kondigt eindelijk releasedatum aan van seizoen 6 van 'Black Mirror'

Het wachten is bijna voorbij! Netflix heeft eindelijk de releasedatum bekendgemaakt van het zesde seizoen van Black Mirror. De serie keert op 15 juni terug met het nieuwste deel op de streamingdienst.

Nieuwe trailer

Netflix kondigde het nieuwe seizoen aan middels een gloednieuwe trailer. Op de beelden zijn ook de titels en fragmenten te zien van alle vijf afleveringen. Zo volgen kijkers in de eerste episode, genaamd Joan is Awful, het personage Joan dat erachter komt dat een streamingdienst zonder haar medeweten een dramaserie heeft gemaakt over haar leven. In de aflevering Demon 79 moet een verkoopmedewerkster een ramp zien te voorkomen door een reeks misdaden te plegen.

In de aflevering Beyond the Sea is ook Breaking Bad-acteur Aaron Paul te zien. Het is nog onduidelijk wat zijn rol precies is in de episode, maar het verhaal lijkt zich aan boord van een onderzeeër af te spelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Verrassend seizoen'

Netflix kondigde eind april al aan dat het zesde seizoen van Black Mirror eraan zat te komen. Black Mirror-bedenker Charlie Brooker liet weten dat hij zichzelf heeft verrast met het nieuwe seizoen. "Ik heb altijd het gevoel gehad dat Black Mirror verhalen moet bevatten die volledig van elkaar verschillen en mensen, inclusief mezelf, moet blijven verrassen. Wat voor nut heeft het anders? Het moet een serie zijn die niet makkelijk te definiëren is en zichzelf opnieuw kan blijven uitvinden", aldus Brooker.

Ster advertentie
Ster advertentie