Films, Series & TV

Disney wil 'Pirates of the Caribbean' nieuw leven inblazen, sluit terugkeer Johnny Depp niet uit

foto: Rotten Tomatoes Classic Trailers
  1. Newschevron right
  2. Disney wil 'Pirates of the Caribbean' nieuw leven inblazen, sluit terugkeer Johnny Depp niet uit

Goed nieuws voor Pirates of the Caribbean-fans! Disney werkt momenteel aan een reboot van de geliefde filmreeks. Dat meldt Sean Bailey, de directeur van de filmafdeling van Disney, in een interview met The New York Times.

'Vrijblijvend'

Hoewel Disney nog geen officiële aankondiging heeft gedaan rondom de reboot zegt Bailey dat Pirates of the Caribbean momenteel zijn prioriteit heeft. "We denken dat we een heel goed en spannend verhaal hebben dat de eerdere films eer aandoet en tegelijkertijd iets nieuws biedt." Op de vraag of Jack Sparrow, gespeeld door Johnny Depp, zijn opwachting zal maken in de reboot zegt hij dat Disney daar "op dit moment vrijblijvend" in staat.

Nooit meer Jack Sparrow

Het is inmiddels zes jaar geleden dat Depp voor het laatst te zien was als Jack Sparrow in de film Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. De samenwerking tussen Depp en Disney kwam volgens de acteur ten einde nadat zijn ex-vrouw Amber Heard hem publiekelijk beschuldigde van huiselijk geweld. Hij klaagde haar daarop aan voor smaad en liet tijdens een de rechtszaak weten dat "niets ervoor kan zorgen" dat hij ooit terugkeert als Jack Sparrow, omdat Disney hem naar eigen zeggen zonder proces al had veroordeeld.

Ster advertentie
Ster advertentie