Entertainment

Amber Heard verkoopt huis nadat ze Johnny Depp 8,3 miljoen dollar moet betalen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Amber Heard verkoopt huis nadat ze Johnny Depp 8,3 miljoen dollar moet betalen

Amber Heard heeft haar huis in Yucca Valley in Californië verkocht voor ruim 1,05 miljoen dollar. Dat meldt TMZ. Het nieuws komt naar buiten nadat de advocaat van Johnny Depp bekendmaakte dat Amber niet genoeg geld heeft om de acteur te betalen na haar verloren rechtszaak.

'Stilletjes' verkocht

Het huis met drie slaapkamers en drie badkamers is is ongeveer 2400 vierkante meter groot. Het werd in 2015 gebouwd en ligt ongeveer zestien kilometer ten westen van Joshua Tree National Park. Amber kocht het huis in 2019 via een anonieme makelaar voor 570.000 dollar.

TMZ meldt dat de eigenaar van het huis op 18 juli 'stilletjes' werd gewijzigd en de woning nooit openbaar te koop is aangeboden. Amber zou de woning door haar management hebben laten verkopen.

480.000 dollar winst

Volgens The Dirt zijn de kopers van de woning een getrouwd stel, die geen connecties hebben met Amber en geen banden hebben met de entertainmentindustrie. Door de verkoop van het huis maakt de Magic Mike-actrice volgens het medium een winst van 480.000 dollar. Dat geld zal haar helpen om haar ex-man Johnny Depp te betalen, aan wie ze ruim 8 miljoen dollar verschuldigd is na haar verloren rechtszaak.

8,3 miljoen dollar

Johnny Depp ontving in juni de mededeling recht te hebben op een schadevergoeding van 15 miljoen dollar voor claims van huiselijk geweld die Amber in 2018 in een opiniestuk voor The Washington Post had gedaan. De jury was het erover eens dat Ambers beweringen de acteur onrechtmatig belasterden. De rechter besloot vervolgens de schadeclaims te maximeren op 10,35 miljoen dollar.

In een afzonderlijk vonnis kreeg Amber een schadevergoeding van 2 miljoen dollar toebedeeld, waardoor ze Johnny Depp nog steeds 8,3 miljoen dollar verschuldigd is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie