Films, Series & TV

Dwayne 'The Rock' Johnson krijgt een eigen 'Fast & Furious'-film

foto: Instagram: @therock
  1. Newschevron right
  2. Dwayne 'The Rock' Johnson krijgt een eigen 'Fast & Furious'-film

Dwayne Johnson, oftewel 'The Rock' kondigt aan dat hij in de nieuwe Fast X: Part II zal spelen en vertelt dat hij een eigen spin-off krijgt van de populaire Fast & Furious-franchise.

Ruzie

Na een ruzie met Vin Diesel was de acteur even klaar met de filmreeks. The Rock was in Fast & Furious 9 daarom niet te zien in zijn rol als federaal agent Hobbs. Maar na een paar discussies, hebben de twee het bijgelegd. Binnenkort zijn ze beiden weer te zien op het witte doek in de film Fast X: Part II.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hobbs-film

Op Twitter schrijft Johnson: “Jullie reacties over de hele wereld op Hobbs' terugkeer in 'Fast X' hebben ons versteld doen staan. De volgende Fast & Furious-film is de 'Hobbs-film' die zal dienen als een nieuw hoofdstuk en als voorbereiding op 'Fast X: Deel II.'

Afgelopen zomer hebben Vin en ik het verleden achter ons gelaten. We zullen leiden met broederschap en vastberadenheid - en altijd zorgen voor de franchise, personages & FANS waar we van houden. Ik heb mijn carrière gebouwd op een publiek eerst-mentaliteit en dat zal altijd mijn doel blijven.

Felicitaties aan mijn Fast-familie en Universal Studios met het wereldwijde succes van 'Fast X.' Hobbs & Seven Bucks Productions zijn gemotiveerd om de Fast-franchise naar nieuwe, spannende hoogtes te brengen voor fans wereldwijd."


Johnson gaat dus weer hard aan het werk. In de tussentijd kun je nog genieten van de Fast X-film, die nog steeds in de Nederlandse bioscopen draait.

Ster advertentie
Ster advertentie