Films, Series & TV

Producer 'Fast & Furious' wil met volgend deel terug naar oorsprong van filmreeks

foto: YouTube: Movieclips
  1. Newschevron right
  2. Producer 'Fast & Furious' wil met volgend deel terug naar oorsprong van filmreeks

De actiescènes in de Fast & Furious-films hebben sinds deel vijf alleen maar grotere vormen aangenomen, maar als het aan producer Neal Moritz ligt, gaat het volgende deel terug naar de basis van de reeks. Hij wil namelijk dat Fast 10 weer helemaal draait om illegale straatraces.

Terug naar de basis

De avonturen van Dom Toretto en zijn handlangers brachten hen naar zo'n beetje alle uithoeken van de wereld. In het laatste deel gingen ze zelfs voor het eerst de ruimte in. In plaats van nog gekkere actiescènes te bedenken, wil Moritz het wat kleiner aanpakken in het vervolg. Dat liet hij weten in de podcast The Town with Matthew Belloni. "Ik zou eigenlijk terug willen gaan naar waar het allemaal begon. Ik denk dat dat heel interessant kan zijn. Ik wil iets compleet anders doen en volgens mij is dat ook wat het publiek vandaag de dag eist."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Eerst een goede film maken"

Zoals het er momenteel naar uitziet komt er in februari 2024 een einde aan de Fast & Furious-reeks met de release van Fast 11. Daarvoor komt eerst nog het tiende deel uit, dat geplaand staat voor 19 mei 2023. Het is nog niet duidelijk of er na Fast 11 definitief een punt wordt gezet achter de franchise. "Laten we eerst een goede film maken en daarna kijken we wel verder", aldus Moritz.

Ster advertentie
Ster advertentie