Films, Series & TV

Nog even geduld: dit is wanneer tweede seizoen 'Squid Game' uitkomt

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Nog even geduld: dit is wanneer tweede seizoen 'Squid Game' uitkomt

Vervelend nieuws voor fans van de Netflix-serie Squid Game. Het tweede seizoen laat namelijk nog heel lang op zich wachten. Regisseur en bedenker Hwang Dong-hyuk liet deze week weten nog maar weinig aan het nieuwe seizoen gewerkt te hebben.

Eind 2024

Na het daverende succes van Squid Game, dat in september 2021 uitkwam, onthulde Dong-hyuk in november al dat er een tweede seizoen zou komen. "Het is bijna alsof ik geen keuze heb!", grapte hij destijds. Afgelopen maandag gaf hij een kleine update over de stand van zaken. "Ik moet nog aan het tweede seizoen werken", vertelde Dong-hyuk tijdens het internationale televisiefestival MIPTV in het Franse Cannes. "Hopelijk kan ik het eind 2024 aan de fans laten zien."

Bezig met nieuwe film

De regisseur gaf een dag eerder wel toe al een klein beetje gewerkt te hebben aan het tweede seizoen. Zo onthulde hij in een interview met de Franse krant Le Parisien: "Om eerlijk te zijn heb ik nog maar drie pagina's geschreven." Veel is het dus nog niet. De reden voor de vertraging is dat Dong-hyuk bezig is met een film genaamd Killing Old People Club. Daarover onthulde hij in een interview met Variety: "Het wordt nog veel gewelddadiger dan 'Squid Game'."

Ster advertentie
Ster advertentie