Films, Series & TV

Alicia Keys gaat nieuwe romantische komedie produceren

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Alicia Keys gaat nieuwe romantische komedie produceren

Ben je fan van de film Work It op Netflix? Dan hebben wij goed nieuws, want Alicia Keys (die de film produceerde) gaat opnieuw een film produceren voor de streamingdienst. Deadline meldt dat Alicia heeft toegezegd een romantische komedie te gaan produceren.

christina milian

Nog fijner: er speelt een oude bekende op muziekvlak in de gloednieuwe film met Alicia Keys: Christina Milian heeft een rol bemachtigd. Ook Jay Pharoah en Sinqua Walls gaan een rol spelen in de nieuwe film.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

popster met gevoelens voor haar ex

Het verhaal in de nieuwe film gaat over een vrouw die een carrière als popster nastreeft. Ze wordt geboekt als entertainer op de bruiloft van haar ex-verloofde nadat haar muzikale loopbaan totaal is ingestort. Daar ontdekt ze dat ze nog steeds gevoelens heeft voor haar ex, ondanks alle pogingen om dat vooral niet te laten gebeuren. Hoe de film gaat heten is nog onbekend. De regie is in handen van Steven Tsuchida.

work it en docu

Eerder werkte Alicia dus al als producent voor Work It. Ook werd eind vorige maand bekend dat ze als producent meewerkt aan een documentaire over Afro-Amerikaanse artiesten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie