Lifestyle

Dit is hoe Alicia Keys haar huid stralend houdt

  1. Newschevron right
  2. Dit is hoe Alicia Keys haar huid stralend houdt

Alicia Keys draagt al een paar jaar geen make-up meer, maar dat heeft ze met haar stralende huid ook helemaal niet nodig. Fans willen dan ook dolgraag weten hoe de 38-jarige zangeres haar huid zo glowy en flawless houdt. Daarom heeft Alicia besloten haar skincare routine met de wereld te delen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vlog

In een superchille vlog - haar stem is zo rustgevend - vertelt Alicia over haar rituelen voordat ze naar bed gaat. "Als ik na een superlange, vermoeiende dag eindelijk thuiskom, ga ik meteen naar boven." Om helemaal tot rust te komen trekt ze haar meest comfortabele kleding aan, pakt ze een grote mok met water en brandt ze een geurkaarsje. Daarna begint ze haar huid te verzorgen en daar komen heel wat verschillende crèmetjes bij kijken!

Make-uploos

Alicia Keys besloot in 2016 om zonder make-up door het leven te gaan. Hoewel ze een aantal keren een uitzondering heeft gemaakt, houdt ze zich nog steeds aan haar voornemen. In een interview met Allure in 2017 vertelde de zangeres waarom ze hiervoor gekozen heeft: "Ik ben geen slaaf van make-up. Ik ben ook geen slaaf van het niet dragen van make-up. Ik kan zelf elk moment beslissen wat ik doe. Dat is mijn goed recht. Make-up kan een vorm van zelfexpressie zijn. Het is niet de bedoeling om mensen te schande te maken."

Ster advertentie
Ster advertentie