Music

Tory Lanez deelt krachtige video van 'Beauty In The Benz' met Alicia Keys

foto: YouTube: Tory Lanez
  1. Newschevron right
  2. Tory Lanez deelt krachtige video van 'Beauty In The Benz' met Alicia Keys

Tory Lanez heeft een krachtige video gedropt bij zijn track Beauty In The Benz met Snoop Dogg. De boodschap? Je bent mooi zoals je bent en je moet je niks aantrekken van wat anderen vinden. De video zit vol beautiful black ladies van verschillende vormen en leeftijden. Zij laten op allerlei manieren hun krachten en schoonheid zien: van dansen en boksen tot het zijn van een moeder. Ook Alicia Keys, groot ambassadeur van deze boodschap over schoonheid, heeft een rolletje in de clip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Deze video is het levende bewijs van waarom we onze prachtige zwarte vrouwen moeten beschermen... Oh, en ja dat is Alicia fucking Keys in mijn video!"

Chixtape 5

Beauty In The Benz is een remake van Snoop Doggs Beautiful met Pharrell en afkomstig van Tory Lanez' Chixtape 5, zijn nieuwe album dat hij vorige week releaste. Daarop heeft de artiest grote hits uit de jaren '00 gesampled en samen met de originele artiesten omgetoverd tot nieuwe tracks. Zo hoor je naast Snoop Dogg ook onder anderen T-Pain, Chris Brown, Trey Songz en Ashanti op het album.

Ster advertentie
Ster advertentie