Films, Series & TV

Netflix deelt eerste trailer van seizoen 4 van 'You'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix deelt eerste trailer van seizoen 4 van 'You'

Bereid je maar alvast voor op nog meer krankzinnige gebeurtenissen in het leven van Joe Goldberg, want seizoen vier van de hitserie You is over exact een maand te streamen. Om je alvast warm te maken voor het nieuwe seizoen trakteert Netflix je op een gloednieuwe trailer van de televisiereeks.

Madre Linda

In het derde seizoen van You zag je Joe die een nieuw leven probeerde op te bouwen met zijn vrouw Love en zoontje Henry in een buitenwijk genaamd Madre Linda. Uiteraard kon hij het niet laten om buitenechtelijke relaties aan te gaan om vervolgens zijn minnaressen te vermoorden. Het gevolg? Een enorm spoor van vernieling.

Joe als...detective?

In seizoen 4 begint Joe Goldberg wederom een nieuw leven. Hij verlaat zijn oude leven in Madre Linda, neemt een nieuwe identiteit aan en krijgt een baan als docent aan de Universiteit van Londen. Joe begeeft zich in welgestelde kringen, maar al gauw blijkt dat er een andere moordenaar in Londen is die het gemunt heeft op Joe's nieuwe vriendengroep. Het lijkt er dus op dat de hoofdrolspeler in seizoen 4 vooral de rol van detective op zich neemt om te achterhalen wie de moordenaar is die zijn vrienden een kopje kleiner maakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Twee delen

Lang hoef je gelukkig niet meer te wachten op de avonturen van Joe Goldberg. De serie is vanaf 10 februari te streamen op Netflix. Om het nog spannender te maken heeft Netflix het seizoen ook nog in tweeën gesplitst. Deel twee komt namelijk precies een maand later - op 10 maart - uit.

Ster advertentie
Ster advertentie