Films, Series & TV

'The Powerpuff Girls' krijgt reboot en keert terug op televisie

foto: Cartoon Networkfoto: Cartoon Network
  1. Newschevron right
  2. 'The Powerpuff Girls' krijgt reboot en keert terug op televisie

Keek jij vroeger ook altijd naar The Powerpuff Girls? Dan is er leuk nieuws: de avonturen van Blossom, Bubbles en Buttercup keren weer terug op televisie. Cartoon Network en Warner Bros. bevestigen dat er een reboot aankomt.

Hanna-Barbera

Craig McCracken, de bedenker van The Powerpuff Girls, heeft voor de reboot de handen ineengeslagen met de Amerikaanse tekenfilmstudio Hanna-Barbera. De populaire tekenfilmstudio kun je kennen van series als De Flintstones, Scooby-Doo en De Smurfen.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen worden uitgezonden. McCracken is namelijk ook druk bezig met een reboot van de serie Foster's Home of Imaginary Friends.

Live-action

In 2016 werd er al een reboot van The Powerpuff Girls gemaakt, die was tot 2019 te zien. Momenteel wordt er ook gewerkt aan een live-actionversie van de serie, maar er is veel onduidelijk over wanneer dat project wordt afgerond. De productie kreeg te maken met verschillende problemen. Zo moest de pilot opnieuw worden opgenomen na kritiek vanuit de studio en stapte een van de hoofdrolspelers op.

Over 'The Powerpuff Girls'

The Powerpuff Girls werd van 1998 tot en met 2005 uitgezonden op Cartoon Network. De serie gaat over de jonge superheldinnen Blossom, Bubbles en Buttercup. Zij moeten hun stad genaamd 'Townsville' redden van monsters en criminelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie