Films, Series & TV

'Power Rangers' maakt een comeback met nieuwe regisseur

foto: Youtube: Power Rangers Officialfoto: Youtube: Power Rangers Official
  1. Newschevron right
  2. 'Power Rangers' maakt een comeback met nieuwe regisseur

Stond jij vroeger ook als een gek in de kamer om je heen te slaan en tegelijkertijd ‘‘GO GO POWER RANGERS’’ te schreeuwen? Goed nieuws, want de Power Rangers maken een comeback waardoor jij binnenkort je jeugd weer kan herbeleven.

Hasbro denkt het beter te kunnen

Power Rangers is een Amerikaanse televisieserie die al sinds 1993 bestaat en maar liefst 23 seizoenen heeft gedraaid. In 2017 kwam de laatste Power Rangers-film uit. Power Rangers was toen nog het bezit van het entertainmentbedrijf Saban en die film was helaas geen succes. In 2018 kocht speelgoedfabrikant Hasbro de rechten voor Power Rangers op. Zij denken het beter te kunnen en komen binnenkort met een nieuwe film en serie.

Nieuwe regisseur

De film en serie worden geregisseerd door Jonathan Entwistle, bekend van onder andere de Netflix Original Serie The End Of The F***ing World. Hij heeft er in ieder geval zin in. "This is going to be FUN!", deelt hij op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

‘Ik ben de roze!’ ‘Ik ben de blauwe!’

Het is dus een kwestie van tijd voordat je weer ongegeneerd ‘’Power rangers assemble!’’ of ‘’It’s morphing time’’ mag schreeuwen. Iedereen had natuurlijk ook een favoriete kleur ranger, wie was jouw favoriet?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie