Music

Bilal Wahib en Emma Heesters maken de 'Donderdag' gezelliger dan ooit

foto: YouTube: TopNotch
  1. Newschevron right
  2. Bilal Wahib en Emma Heesters maken de 'Donderdag' gezelliger dan ooit

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bilal Wahib is druk bezig zijn titel Next Best waar te maken. Naast dat hij verschillende filmrollen binnensleept, is hij ook te horen op de nieuwe single van Kris Kross Amsterdam samen met Emma Heesters: Donderdag. Hiermee brengen ze een ode aan de doodnormale donderdag, die door hun track ineens wel heel gezellig klinkt...

Emma Heesters

De mannen van Kris Kross Amsterdam hebben al flink wat artiesten weten te strikken voor hun tracks. Naast Bilal neemt dit keer ook Emma Heesters de zang op zich. Dat is voor de tweede keer, want je hoorde haar eerder al op de Kris Kross-single Loop Niet Weg met Tino Martin. Daarnaast scoorde ze vorig jaar na haar deelname aan Beste Zangers een hit met Pa Olvidarte samen met Rolf Sanchez.

Best Dutch Act

Zowel Bilal als Emma zijn genomineerd voor de MTV EMA in de categorie Best Dutch Act. Mocht Bilal die prijs op 8 november winnen, dan wordt het zijn derde award in korte tijd. Naast een FunX Music Award won hij onlangs namelijk ook een Gouden Kalf voor zijn bijrol in Paradise Drifters. Zijn modegevoel kan ook nog eens beloond worden, want hij maakt kans om door Esquire verkozen te worden tot Best Geklede Man van 2020.

Ster advertentie
Ster advertentie