Films, Series & TV

Trailer van nieuwe serie 'Red Light' met Bilal Wahib is uit

foto: Red Light
  1. Newschevron right
  2. Trailer van nieuwe serie 'Red Light' met Bilal Wahib is uit

De trailer van de gloednieuwe serie Red Light staat online. De serie gaat over drie vrouwen die te maken krijgen met de wereld van prostitutie en mensenhandel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De trailer kunnen we inmiddels al bewonderen, maar het grote publiek moet nog even wachten tot ze de hele serie kunnen bekijken. Red Light is pas begin 2021 te zien op televisie, maar de serie maakt al wel kans op internationale prijzen op het filmfestival van Cannes dat 9 tot 14 oktober plaatsvindt. De eerste twee afleveringen worden getoond op 1 oktober tijdens het Nederlands Film Festival, zodat de serie ook kans maakt op een Gouden Kalf.

Bilal wahib

Red Light is bedacht door actrices Carice van Houten en Halina Reijn en wordt uitgezonden door BNNVARA. Zoals de naam al doet vermoeden, speelt Red Light zich af op de Wallen. De twee actrices spelen samen met de Vlaamse Maaike Neuville de hoofdrol. Onder anderen Bilal Wahib en Robert de Hoog, die we kennen uit Mocro Maffia, hebben een rol te pakken in de spannende serie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Prostitutie en mensenhandel

Het verhaal gaat over prostituee Sylvia (Carice van Houten), operazangeres Esther (Halina Reijn) en politieagente Evi (Maaike Neuville). De drie vrouwen verliezen zichzelf door de dingen die in hun leven gebeuren, maar komen elkaar daardoor tegen in in de wereld van prostitutie en mensenhandel.

Ster advertentie
Ster advertentie