Films, Series & TV

Er komt een nieuwe documentaire over Ronnie Flex

  1. Newschevron right
  2. Er komt een nieuwe documentaire over Ronnie Flex

Er komt een vervolg op de VPRO-documentaire Alleen Met Iedereen uit 2017, waarin Ronnie Flex gevolgd werd terwijl hij aan zijn tweede album werkte. In 3Doc: De vlucht van Ronnie is te zien hoe zijn leven de afgelopen tijd inmiddels flink veranderd is. Ronnie won de Popprijs, scoorde hit na hit en stond op elk groot festival. Tegelijkertijd werd hij vader en dealde hij met een drank- en drugsprobleem.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Struggles

De documentaire is opnieuw gemaakt door Sacha Vermeulen. Zij volgde de rapper uit Capelle een jaar lang. Het resultaat is een documentaire die niet alleen gaat over zijn grote successen, maar ook de keerzijden daarvan, zoals onzekerheid en een enorme druk. Ook is te zien hoe Ronnie omgaat met zijn nieuwe rol als vader en hoe hij probeert op het rechte pad te blijven. Ondertussen voelt hij de druk om een nieuw album uit te brengen.

"Ronnie heeft een bijzondere binnenwereld, en struggelt met onzekerheden die veel jongeren van zijn generatie zullen herkennen. Mede daarom is zijn oprechtheid hartverwarmend en bovenal noodzakelijk", vertelt regisseur Sacha Vermeulen aan 3voor12.

3Doc: De vlucht van Ronnie is zaterdag 7 maart om 22:05 uur te zien op NPO 3.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie